zondag, 16 februari, 2020
U bent hier : Home Computerapparatuur

Computerapparatuur Afdrukken E-mailadres

Abim DienstverleningĀ kan voor u de in het object aanwezige computerapparatuur reinigen.

Bij de reiniging van de computer worden de computeronderdelen van elkaar losgekoppeld, zodat een zorgvuldige reiniging kan plaatsvinden.

Het toetsenbord wordt uitgezogen met een speciaal voor dit doel ontworpen stofzuiger. Hierdoor wordt losliggend vuil, dat in het toetsenbord terecht is gekomen, verwijdert. Vervolgens worden de toetsen en de ombouw van het toetsenbord door middel van een wipescreen gereinigd. Dit is een doekje op alcohol basis, dat speciaal is ontwikkeld voor de verwijdering van aanslag en vet op het beeldscherm. De ombouw van de monitor wordt wederom met de kunststofreiniger schoongemaakt. De computerbehuizing wordt eveneens door middel van Multi gereinigd. Aan de binnenzijde van de behuizing wordt door Abim DienstverleningĀ niets gedaan, aangezien zich hier te gevoelige componenten bevinden (computerkaarten, harddisk e.d.).

Aangezien de computers gedurende de reiniging uit het dienen te worden gezet, is het beste tijdstipvoor de reiniging voor of na kantooruren. Op deze manier kunnen de werkzaamheden in uw object gewoon doorgang vinden. Afhankelijk van het aantal computers dat gereinigd dient te worden, kunnen hierover afspraken worden gemaakt. Per computer is een reinigingstijd van ongeveer vijftien minuten nodig indien deze niet sterk vervuild is. De maximaal benodigde tijd bedraagt tijd bedraagt dertig minuten bij een zeer sterk vervuilde computer.

De reiniging van de computerapparatuur vindt plaats door onze medewerker specialistische reiniging en wordt niet door de vaste schoonmaakploeg uitgevoerd. Uw rayonmanager kan u vrijblijvend adviseren over de benodigde tijd en de kosten voor de reiniging van de computers op uw object.